Printre retetele extrem de usoare si foarte rapide pe care
le putem pregati oricand acasa cu doar cateva ingrediente, se afla si aceste
tagliatelle cu somon afumat si tarhon proaspat foarte aromat.
Nu mai facusem demult paste, asa incat astazi la pranz mi-am luat la indemana tot ce aveam nevoie si iata-ma gata cat ai clipi cu o portie generoasa de tagliatelle delicioase de nerefuzat.
Nu mai facusem demult paste, asa incat astazi la pranz mi-am luat la indemana tot ce aveam nevoie si iata-ma gata cat ai clipi cu o portie generoasa de tagliatelle delicioase de nerefuzat.
Metoda de preparare:
Intr-o oala de 2 litri se pune la fiert apa suficienta cu
sare pentru pregatirea pastelor care vor fi gata in doar doua minute de cand
apa incepe sa clocoteasca.
Rupeti somonul afumat in bucatele marunte si tocati
frunzulitele de tarhon.
Se pune pe foc domol o tigaie micuta in care se adauga
smantana de gatit, iar cand aceasta se incalzeste suficient se adauga cele 20 gr.
parmezan ras si se amesteca încontinuu pentru 2-3 minute, cat sa se topeasca si
sa formeze un sos omogen.
Condimentati dupa cum va place cu sare si piper, apoi
adaugati in sosul de branza frunzulitele proaspete de tarhon.
Strecurati pastele rapid si amestecati-le cu sosul caldut
omogenizandu-le bine pentru a fi „imbracate” complet.
Se aranjeaza pe farfurii cu bucatele de somon afumat
deasupra si se decoreaza cu busuioc proaspat pentru un plus de aroma si gust.
Sa aveti pofta!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu