Ingrediente:
- 40 grame somon afumat
- 60 grame cașcaval afumat
- 30 grame unt
Primul gând pe care l-am avut în această dimineață a fost să pregătesc două bruschete cu somon si cașcaval afumat. Aveam în frigider atât somonul afumat fâșii cât și cașcaval afumat de la Hochland. Se prepară foarte ușor și nu durează decât o jumătate de oră.
Pentru început am uns două felii sănătoase de pâine cu unt
și le-am introdus la cuptor pentru 15 minute la 200°C.
Când erau puțin rumenite pe margine, le-am scos, am adăugat
bucățele de somon și le-am acoperit cu feliuțe de cașcaval.
De această dată nu le-am mai lăsat la cuptor decât pentru 10 minute la 210°, până când s-a topit frumos cașcavalul și a învăluit ușor somonul de sub el.
De această dată nu le-am mai lăsat la cuptor decât pentru 10 minute la 210°, până când s-a topit frumos cașcavalul și a învăluit ușor somonul de sub el.
Poftă bună!
cam multa reclama la produsele unora....
RăspundețiȘtergere...dar nu ainseamna ca nu sunt delicioase! Dau si ei ceva pentru degustare?
RăspundețiȘtergereÎmi fac singură selecția de „materie primă” și nu favorizez pe nimeni... :)
Ștergere