27 ianuarie 2016

BRUSCHETE CU SOMON SI CAȘCAVAL


Ingrediente:

  • 40 grame somon afumat
  • 60 grame cașcaval afumat
  • 30 grame unt



Primul gând pe care l-am avut în această dimineață a fost să pregătesc două bruschete cu somon si cașcaval afumat. Aveam în frigider atât somonul afumat fâșii cât și cașcaval afumat de la Hochland. Se prepară foarte ușor și nu durează decât o jumătate de oră.


Pentru început am uns două felii sănătoase de pâine cu unt și le-am introdus la cuptor pentru 15 minute la 200°C.


Când erau puțin rumenite pe margine, le-am scos, am adăugat bucățele de somon și le-am acoperit cu feliuțe de cașcaval.



 De această dată nu le-am mai lăsat la cuptor decât pentru 10 minute la 210°, până când s-a topit frumos cașcavalul și a învăluit ușor somonul de sub el.
Arătau foarte bine, dar nu pentru mult timp deoarece s-au mâncat extrem de repede…


Poftă bună!

3 comentarii:

  1. cam multa reclama la produsele unora....

    RăspundețiȘtergere
  2. ...dar nu ainseamna ca nu sunt delicioase! Dau si ei ceva pentru degustare?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi fac singură selecția de „materie primă” și nu favorizez pe nimeni... :)

      Ștergere